علیاصغری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره جشنواره شعر فجر توضیح داد: از آنجا که جای خالی جشنواره شعر فجر در میان جشنوارههای فیلم، تئاتر و موسیقی فجر دیده میشد خوشبختانه این جشنواره به راه افتاد و هرچند در سالهای نخست آن تاحدودی ناپختگی وکمتجربگی دیده میشد، اما در حال حاضر آرام آرام به سوی پختگی و تکامل پیش میرود.
وی جشنواره را در شکوفایی و کشف استعدادهای جوان موثر خواند و اظهار داشت: رقابتی برگزار شدن جشنواره شعر فجر به معرفی چهرههای جدید و تشویق آنها منجر میشود. از سوی دیگر جشنواره روند تکاملی و رو به رشدی داشته که این امر در جریان شعری جامعه نیز تاثیرگذار است.
برگزیده استانی دومین جشنواره شعر فجر در ادامه تاکید کرد: با برنامهریزی مناسب برای این جشنواره میتوانیم میدان را برای کل شاعران کشور به ویژه جوانان باز کنیم تا امکان حضور تمامی شاعران و سلیقههای شعری در جشنواره شعر فجر فراهم شود.
وی به ارائه پیشنهاداتی برای برگزاری بهتر این جشنواره پرداخت و گفت: راهاندازی دبیرخانه دائمی برای جشنواره شعر فجر امری ضروری است و پایان هر دوره از جشنواره باید آغازی برای دوره بعدی جشنواره باشد.
علیاصغری در پایان افزود: همچنین جشنواره نیازمند اطلاعرسانی گستردهتر و بیشتر برای افزایش تعداد شرکتکنندگان آن است؛ چراکه به دلیل محدودیتهای موجود در این حوزه برخی از شاعران در شهرهای دیگر از فراخوان جشنواره اطلاع پیدا نکردند و یا خیلی دیر مطلع شدند.
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۲
نظر شما